American Football Academy

KÉSZÜLJ és SZÓLJ a barátaidnak.

Indavideó

Friss topikok

  • welker: Helló!! Remélem tud valaki nekem választ adni kérdésemre. A kérdésem az lenne hogy az iskola(szakk... (2011.01.25. 15:59) AFA - kérdések -
  • American Football Academy: @welker: Szia. Mivel egyenlőre nem tudjuk a leendő diákok összetételét, így az Akadémia még nem ... (2011.01.14. 20:38) Jelentkezés !

AFA Kupa a RISE FM-ben!

2010.10.22. 07:58 American Football Academy

DAYLIGHT SHOW!!!!

Ez a két szó járjon ma mindenki fejében és tekerjen a Rise Fm-re és hallgassa is, hiszen elsőnek a Zala Predators mutatkozik be.

Minden héten a Game Day előtt, telefonos interjúkat hallhatok majd a helyszínt adó csapat vezetőjével.Terveinkben van a helyszini bejelentkezés is, de ez még saknos tárgyalás alatt van, de reményeink szerint a 31.-én tartandó Rozsnyai úti mérkőzéseken már megvalósul.

Ne feledd:

Daylight Show

Van, aki még csak ébredezik reggel 10-kor, van, aki már a sokadik kávéján van túl, és van, aki ilyenkor a munkanapjának felénél járva próbál némi lendületre szert tenni. Annyi biztos, hogy bármelyik táborba is soroljuk magunkat, senkit nem fog cserbenhagyni a Daylight Show frissessége, aktuális jellege, humora és dinamizmusa. Ekkor ugyanis, a  háttérrádiózás időszakában, új fejezetet nyit a RiseFM és két műsorra bontja a hagyományosnak nem nevezhető adást, hogy még személyesebbé tegye a hallgatók számára az élményt. Míg Budapesten, az FM 88.1-en a Viva Tv-ből is ismert Timo, addig Balatonon, az FM 98.9-en a már nagy népszerűségre szert tett Lamperth Jani kalauzol a legfrissebb, szórakoztató, meghökkentő, kulturális hírek világában. A két műsorvezető srác folyamatosan idomul a hallgatói igényekhez, tájékoztatja a nagyérdeműt a közlekedésről, legjobb programlehetőségekről, képet ad a város/városok életének sokszínűségéről. Személyiségükből fakadóan rengeteg humorral fűszerezve...


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Az informatív műsort a rendkívül széles zenei paletta teszi teljessé, valamint olyan élethelyzetek bemutatása, melyek idomulnak a könnyed műsor elnevezéséhez is: DAYLIGHT.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: rádió foci amerikai kupa rm rise afa timo

A bejegyzés trackback címe:

https://americanfootballacademy.blog.hu/api/trackback/id/tr262390144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása