American Football Academy

KÉSZÜLJ és SZÓLJ a barátaidnak.

Indavideó

Friss topikok

  • welker: Helló!! Remélem tud valaki nekem választ adni kérdésemre. A kérdésem az lenne hogy az iskola(szakk... (2011.01.25. 15:59) AFA - kérdések -
  • American Football Academy: @welker: Szia. Mivel egyenlőre nem tudjuk a leendő diákok összetételét, így az Akadémia még nem ... (2011.01.14. 20:38) Jelentkezés !

AFA - A sajtóreferens -

2011.01.03. 11:30 American Football Academy

 

 

 

A 2011-es év nekünk a kezdet éve. Elindul az Akadémia népszerűsítése, amelyben nagy segítségünkre lesz az AFA sajtóreferense, aki nem más, mint TIMO.

Egy pár sorban bemutatjuk nektek, ha nem ismernétek Őt, de reményeink szerint most még többször látjátok és halljátok majd az AFA kapcsán.

Bánszki László

Timo gyerekszínészként kezdte pályafutását a Valahol Európában című darabban 1996-ban.Néhány évvel később 2001-ben Sas Tamás is kiszúrta magának, mint eredeti intézetis srácot Rosszfiúk című filmjébe. Itt Stohl András, Bodó Viktor, és Rajkai Zoltán volt a partnere.

Ezt követően besétált a Viva Tv műsorvezetői castingjára, ahová azonnal fel is vették, a Club Rotation házigazdájának, amit közel öt even át vezetett. 2007 óta saját filmes cégét vezeti, és 2009 januárjában csatlakozott Magyarország legfiatalosabb, legdinamikusabban fejlődő rádiós csapatához, a RISE FM-hez, ahol saját műsora van Daylight Show néven. Emelett ő a Rise Fm official Mc-je is, és számos parting bizonyította más, ha kell, feltüzeli a közönséget.
 

Szólj hozzá!

Címkék: sajtó foci amerikai akadémia football nfl lászló academy bowl afa timo bánszki

A bejegyzés trackback címe:

https://americanfootballacademy.blog.hu/api/trackback/id/tr272556212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása