American Football Academy

KÉSZÜLJ és SZÓLJ a barátaidnak.

Indavideó

Friss topikok

  • welker: Helló!! Remélem tud valaki nekem választ adni kérdésemre. A kérdésem az lenne hogy az iskola(szakk... (2011.01.25. 15:59) AFA - kérdések -
  • American Football Academy: @welker: Szia. Mivel egyenlőre nem tudjuk a leendő diákok összetételét, így az Akadémia még nem ... (2011.01.14. 20:38) Jelentkezés !

2011.10.30. 05:16 American Football Academy

Magyarországon először!

 

Megszületett az első megállapodás egy szoros szakmai együttműködésről egy amerikai és egy Magyar amerikai football csapat között.

 

A2011-es év, egy új kezdet, egy újév, a Sasok éve.

Ezzel a mondattal lehetne a legjobban jellemezni azt a folyamatot, ami most elindult a Budapest Eagles amerikai football csapat háztáján.

 

Ami a folyamatos híreket tekinti, szinte már biztosra vehető, ha semmi más nem is történne már a csapattal, akkor is elmondható, hogy a 2011-es év, tényleg az Ő évük, hiszen egy olyan esemény következett be az életükben, ami Magyarországon egyedülálló.

 

Megszületett az első szoros együttműködés egy amerikai és egy magyar football csapat között és nem is akár milyen.

 

A Washingtoni USA Eagles csapata, testvér csapatnak fogadta a Budapest Eagles gárdáját.

A szoros szakmai együttműködés első lépése már megtörtént, megállapodtak a közös logó használatban.

 

„ Nagyon nagy megtiszteltetésnek vesszük, hogy nem csak Amerikában, de Európában is egy közismert és közkedvelt „ válogatott „ lehetőséget biztosít számunkra és nem is akár milyet mondta el nekünk Perus Györgyi a Budapest Eagles vezetője – a közös logó fémjelzi igazán a kapcsolatunkat, amely több szálon is fut majd, sok lehetőség nyílt meg ezzel a csapatnak, mind az edzőknek és mind a játékosoknak. Kezdetben szakmai támogatást kapnak az edzőink, ellátogat hazánkba az USA Eagles vezetősége és egy továbbképzés keretén belül, megosztják tudásukat, de természetesen a Budapest Eagles játékosai is megismerkednek az amerikai edzés stílussal. De mindenki nyomon követheti majd az eseményeket

weboldalunkon a www.bpeagles.hu.-n”

 

Megtudtuk még, hogy több közös edzés, mérkőzés is tervbe van véve, hazánkban és Amerikában egyaránt., reményeink szerint mindenről tudósíthatunk majd.

 

Elmondható, hogy ez egy különleges lehetőség a Budapest Eagles csapatának, de egy lehetőség egyben a Magyar amerikai foci számára is.

 

Sok sikert kívánunk a teamnek az újjászületéshez.

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest foci usa amerikai eagles kupa football out american try bowl afa bpeagles www.bpeagles.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://americanfootballacademy.blog.hu/api/trackback/id/tr523339429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása