American Football Academy

KÉSZÜLJ és SZÓLJ a barátaidnak.

Indavideó

Friss topikok

  • welker: Helló!! Remélem tud valaki nekem választ adni kérdésemre. A kérdésem az lenne hogy az iskola(szakk... (2011.01.25. 15:59) AFA - kérdések -
  • American Football Academy: @welker: Szia. Mivel egyenlőre nem tudjuk a leendő diákok összetételét, így az Akadémia még nem ... (2011.01.14. 20:38) Jelentkezés !

2010.11.13. 06:26 American Football Academy

Zala Predators

Zala Predators

 

A felemás évböl kihozni a maximumot - avagy helyzetjelentés a hivatalos évadot kihagyni kenyszerülö csapat háza tájáról



Mostanáig a Crushers csapata veretlen a kupában és a Predators veszített ellenük a legkisebb különbséggel a csapatok közül. Hogyan sikerült ez, várhatjuk esetleg a Crushers és a Predators párharcát a ...döntőben?



Steve Benefield - Azt a meccset 14-6-ra vesztettük el úgy, hogy 7 perccel a vége előtt még 6-6ra állt a két csapat. Egy igazán kemény, fizikális mérkőzés volt. Az eredményeiken látható, hogy ez a Crushers/Sharks fúzió egy igazán kemény csapat. A Crushers védelem önállóan, a fúzió előtt is meglehetősen komoly erőt képviselt, akárhányszor játszottunk ellenük, keményen meg kellett dolgoznunk minden yardért, hogy a célterületükre juthassunk. A legnagyobb előrelépést a Crushers/Sharks esetében azonban a támadósorukon látom. Azok a srácok igazán sok pontot jegyeztek az elmúlt hetekben. Hogy szerintem találkozunk-e a döntőben? Elsőként le kell győznünk a Gladiators csapatát a rájátszás hétvégén, mielőtt ilyen akárcsak eszünkbe jutna. De hacsak az Eagles élete meccsét nem játssza, vagy a Sharks játékosok ki nem hagyják a rájátszás mérkőzést, úgy gondolom, "ők" ott lesznek valószínűleg.



Mi a véleményed róla, hogy a Crushers Sharks játékosokat játszat a kupában?



Steve Benefield
- Amennyire én tudom, a résztvevő csapatok beleegyeztek, hogy a Crushers néhány Sharks játékost szerepeltessen. Én nem látok ebben semmi problémát. Azt gondolom, az nem volt helyes, hogy az Eagles-Crushers meccs alatt a Sharks edzői irányítják a csapatot az oldalvonalról. A játékosok kérdése rendben van, de a Crushers stábjának kellene irányítania a csapatot. E tekintetben nem történt előzetes megállapodás. Bárhogy alakuljon is, a csapatom csalódott lenne, ha bejutnának a döntőbe és a Zalaegerszegen is szerepelt Sharks-erősítés nélküli Crushers ellen lépnének pályára. A Crushers lehető legjobb felállása ellen szeretnénk pályára lépni, ha oda jutunk. De ismétlem: jelenleg a Gladiators-ra koncentrálunk és a soron következő hétvégére.



Szeptember 18-án játszottatok az AV Planet Budapest Eagles ellen és a Zala Predators 2 TD-vel kikapott. Mi történt azon a mérkőzésen?



Steve Benefield - Teljesen összeesett a védelmünk azon a meccsen és ezt nem jól kezeltük. Edzőmérkőzés volt, és azt hiszem abból a "hátsón billentésből" sokat tanultunk. Az egyik legfontosabb következtetés, amit levontunk, hogy többet nem lépünk pályára olyan mérkőzésen, ahol a parázs küzdelmet ígérő eseményt nem képzett, hivatalos játékvezetők vezetik.



Elégedett voltál a csapatod teljesítményével a hétvégi Eagles elleni mérkőzés után?



Steve Benefield - Örültünk nagyon a győzelemnek, igen. De én csalódott voltam a csapat játékát illetően. Láthatóan hiányzik a játékunkból a kiegyensúlyozottság. Például a támadósorunk képes 52 pontot vinni egy hétvégén és szenvedve szállítani 2 TD-t a következőn. Ez az, amit hangsúlyozok a csapat előtt hetek óta. Az apró részletek. Elrontott blokkok, vagy befejezetlen blokkok. Ilyen a labdabiztonág, a tackle-ek legyőzése. Ilyen a megfelelő olvasása a játéknak és a megfelelő döntések meghozatala. Ilyenek a "holding" büntetések, amik véget vetnek egy jól induló drive-nak. Ilyen a magasan történő szerelési kísérlet, vagy az interception elejtése. Ilyen a Coverage-ek feladása, vagy a megfelelő játékosok felküldése speciális csapatrészekbe. Ezek azok az apró dolgok, amik legalább annyira képesek megállítani minket, mint maga az ellenfél. Folytatnunk kell a munkát, hogy ezeket az apró, de annál fontosabb hibákat ki tudjuk szűrni a játékunkból, ha győzni akarunk a rájátszásban és részt venni a döntőn. Apró részletek és legtöbbjük mentális gyökerű.

 

Mi a Predators benyomása a kupáról?



Steve Benefield - Először is, szeretném megköszönni azt a rengeteg munkát, amit az Eagles szervezete ennek a kupának a megszervezésébe beleölt. Elismerést érdemelnek a kemény munkáért, amit befektettek. Nagyszerű lehetőség a csapatnak, hogy szerepelhetünk a kupában. Lehetőségünk nyílik versenyképes ellenfelek ellen pályára lépni 4-5 alkalommal is. Azt hiszem, ez nagyszerű módja a 2010-es év lezárásának a katasztrofális évkezdet után.



Indultok az Aréna Kupán a télen?



Steve Benefield - Jelenleg úgy tervezzük, hogy részt veszünk rajta. A beltéri edzéslehetőséget már sikerült biztosítanunk, így amennyiben a csapat is szeretné, akkor indulunk.



Mi az egyesület terve 2011-re? Melyik divízióban fogtok indulni?



Steve Benefield - Nos, nem tudni még, hogyan alakul a jövő évi kiírás. A lényeg számunkra, hogy egy olyan divízióban indulhassunk, ahol versenyképesek lehetünk. Nincsenek konkrét terveink a jövő évi szereplésünkről jelenleg. Nem hiszem, hogy születési előjogunk lenne bármilyen pozícióhoz is. Pusztán csak kemény, ütős focit akarunk játszani. Sportklub lévén a tagság fog dönteni amint ismertek lesznek a lehetőségek.

 



-
Litresits Timea

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: foci amerikai zala eagles kupa afa predators chrushers

A bejegyzés trackback címe:

https://americanfootballacademy.blog.hu/api/trackback/id/tr612445670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása