American Football Academy

KÉSZÜLJ és SZÓLJ a barátaidnak.

Indavideó

Friss topikok

  • welker: Helló!! Remélem tud valaki nekem választ adni kérdésemre. A kérdésem az lenne hogy az iskola(szakk... (2011.01.25. 15:59) AFA - kérdések -
  • American Football Academy: @welker: Szia. Mivel egyenlőre nem tudjuk a leendő diákok összetételét, így az Akadémia még nem ... (2011.01.14. 20:38) Jelentkezés !

NFL KÖNYV - FELHÍVÁS!

2010.11.11. 23:06 American Football Academy

  
 
 

Faragó Richard és Gallai László - a nemrégiben megjelent NFL című könyv szerzői -, felhívást intéztek az olvasókhoz, melyet most mi is közzéteszünk.

"Kedves Olvasónk! 
NFL című könyvünk megjelenése után sajnálattal tapasztaltuk, hogy technikai hiba következtében két csapat bemutatásánál rossz sisak szerepel. A magyar bajnoki döntőn egy kedves vevő állt elő azzal a javaslattal, hogy készíttessünk két matricát, amelyek a megfelelő helyre beragasztva eltüntetik a bosszantó hibákat. Tanácsát megfogadtuk, ez úton is köszönjük az ötletet.   

A két szóban forgó csapat:

New York Giants (259. oldal)
Tampa Bay Buccaneers (286. oldal)

Kérjük, amennyiben tudomása van arról, hogy ismeretségi körében más is megvette a könyvet, hívja fel figyelmét az alábbi lehetőségre. 

Ha céges weboldalunkon kitölti a matrica igénylőlapot, díjmentesen eljuttatjuk részére is a két matricát.

http://nfl-konyv.bodico.hu

Tisztelettel: 

Faragó Richard és Gallai László - A szerzők"  

 

Szólj hozzá!

Címkék: könyv foci amerikai nfl faragó lászló richard bowl gallai afa 0815

A bejegyzés trackback címe:

https://americanfootballacademy.blog.hu/api/trackback/id/tr432442778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása