American Football Academy

KÉSZÜLJ és SZÓLJ a barátaidnak.

Indavideó

Friss topikok

  • welker: Helló!! Remélem tud valaki nekem választ adni kérdésemre. A kérdésem az lenne hogy az iskola(szakk... (2011.01.25. 15:59) AFA - kérdések -
  • American Football Academy: @welker: Szia. Mivel egyenlőre nem tudjuk a leendő diákok összetételét, így az Akadémia még nem ... (2011.01.14. 20:38) Jelentkezés !

AFA - SAJTÓKÖZLEMÉNY -

2011.01.04. 09:34 American Football Academy

2009 januárjában alakult meg az Eagles Amerikai Football Team, s célukká tűzték ki az amerikai football Magyarországon történő oktatását, hogy az amatőr sport előbb utóbb profi sporttá válhasson megfelelő szakmai felkészülést követően.

 
Az AFA létrejöttét a Magyar Amerikai Football Szövetség is támogatta, illetve az Amerikai Nagykövetség is melléjük állt.
Magyarországon jelenleg 25 csapat található szövetségi tagként. Bajnokságok folynak Divízió I, Divízió II osztályba, juniorban, és különböző kupákat szerveznek a sportág népszerűsítésére.
 
Az Amerikai Football Akadémiai – AFA - 2011 – 2012 tanévben indul Zánkán 4 vagy 5 osztályos idegenforgalmi és vendéglátó ipari érettségit ad, ahol kiemelt óraszámba amerikai football oktatás fog folyni, mind elméleti mind gyakorlati síkon. A diákok bentlakásos rendszerben tanulnak az Akadémián, magyar és külföldi előadók segítségével.
 
Szeretnék  felépíteni Magyarország első amerikai football pályáját, illetve állandó kiállítást szeretnének a tanítás megkönnyítése érdekében az amerikai football történetéről, ereklyékkel, és a magyarországi amerikai football fejlődéséről.
 
Az oktatást amerikai tanrendre szeretnék felépíteni (magyar és külföldi edzők segítségével), hogy  tanuló diákok ugyan olyan képzést kaphassanak, mintha Amerikában tanulnák az amerikai footballt.
 
Ezért felvették fel a kapcsolatot amerikai főiskolákkal, egyetemekkel, hogy a náluk tanuló diákok draftolhassanak és így lehetőséget szeretnének adni számukra, hogy külföldön és hazánkban sportösztöndíjjal tanulhassanak tovább.
Szintén kapcsolatfelvételre törekszenek kinti csapatokkal a fejlődés elősegítése érdekében.
 
Az akadémia célja, hogy az ott  végzett diákok, a lehető legmagasabb szintre jussanak az amerikai football sportágban.
 
Az amerikai football- hoz:
 
Kifejezetten fizikai felmérőt tartanak, amely több gyakorlatból áll.
 
Szeretnék megismertetni a tanulókkal ezt a lehetőséget és ezért indítják el
2011.  januárjában az AFA Road Show-t.
 
Egy fergeteges szórakozás és party keretein belül  bemutatják az Akadémiát, a sportot.
Dj Győremix és Mc Gőz gondoskodik a szórakozásról és az AV Planet Budapest EAGLES csapata mutatja be a sportot interaktív módon.
Budapesten kerületenként 1 helyszínen, természetesen lehetőséget biztosítva a többi iskolának a részvételre, megyénként pedig 2 helyszínen.
 
 
AFA – American Football Academy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
További információ és interjúszervezés: Bánszki Timo +36 20 665 94 06
 
 
Köszönjük, hogy hírt ad róla!
 
Üdvözlettel:
 
Bánszki Timo
Agent
CreativeMaffia
XIII. ker. Budapest
Róbert Károly krt. 58-61.
Material Center
+36 20 665 94 06
 

Szólj hozzá!

Címkék: foci amerikai tanulás iskola akadémia football nfl lászló bowl afa timo bánszki

A bejegyzés trackback címe:

https://americanfootballacademy.blog.hu/api/trackback/id/tr832559245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása