American Football Academy

KÉSZÜLJ és SZÓLJ a barátaidnak.

Indavideó

Friss topikok

  • welker: Helló!! Remélem tud valaki nekem választ adni kérdésemre. A kérdésem az lenne hogy az iskola(szakk... (2011.01.25. 15:59) AFA - kérdések -
  • American Football Academy: @welker: Szia. Mivel egyenlőre nem tudjuk a leendő diákok összetételét, így az Akadémia még nem ... (2011.01.14. 20:38) Jelentkezés !

Felvételi eljárás rendje:

2010.12.10. 08:00 American Football Academy

 

2010 december 16.-tól várja a jelentkezőket, Európa első Amerikai Football Akadémiája, lehetőséget biztosítva a fiataloknak, hogy megismerjék ezt a sportot és akár hivatás szerint is űzhessék
 
Az Akadémiára jelentkező diákoknak 2 jelentkezési feltételnek is meg kell felelnie:
 
1. Az alap oktatáshoz.
2. Amerikai focihoz
 
 Az alap oktatáshoz:  
 
Döntés a felvételről: kizárólag a tanulmányi eredmények alapján.
 
Az általános iskola 7. osztály év végi és 8. osztály félévi tanulmányi eredmény alapján készített rangsor szerint az alábbi tantárgyak figyelembe vételével. Magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem, idegen nyelv.
Maximálisan adható pontszám: 2*25 pont= 50 pont
 
Amerikai focihoz:
 
Kifejezetten fizikai felmérőt tartunk, amely több gyakorlatból áll.
 
A felmérő részletes információit december 15-ig nyilvánosságra hozzuk!
 
Egy osztályba 25-30 főt választunk be, így figyelj oda, nehogy lemaradj.
 
Mire is lesz ez jó, kik lesznek az oktatók, hol fog az AFA csapata versenyezni….stb.…, ezekre a kérdésekre, majd a leendő sajtótájékoztatón adunk majd választ.
Kérdéseiteket ,és a jelentkezéssel kapcsolatos érdeklődéseteket  a 0815@0815.hu vagy a info@0815.hu email címre várjuk leveleiteket.
 
 Az iskoláról:
 
Iskolánk 1991 óta foglalkozik középiskolások és felnőttek oktatásával. A folyamatosan változó munkaerő-piaci igényekhez igazodva egyre szélesebb spektrumban készíti fel diákjait a pályakezdésre.
A vendéglátó-idegenforgalmi mellett informatikai, környezetvédelem-vízgazdálkodási szakmacsoportban nyújt alapozó, majd szakmai képzést magas szintű angol és német nyelvoktatással párhuzamosan. Mindezekre korszerű számítástechnikai szaktantermek, modern nyelvi laboratórium, tankonyha, tanétterem, tanszálloda és sportlétesítmények adnak lehetőséget.
Intézményünkben a készség- és képességfejlesztésre helyezzük a hangsúlyt, egyéni fejlesztésekkel biztosítjuk az esélyegyenlőséget, a hátránykompenzációt, illetve a tehetséggondozást. Oktató-nevelő munkánk személyiségközpontú, amely az egyén érvényesülésének is teret enged. Különös hangsúlyt helyezünk arra, hogy tanulóink szemléletében az egészséges életmód és a környezetkultúra fontossá váljon.
Felújított, korszerű kollégiumainkban minden tanulónak tudunk elhelyezést biztosítani.
A 2-3 ágyas szobák külön zuhanyzóval, hűtőszekrénnyel, internet-hozzáféréssel vannak ellátva. A tanulók szabad idejükben sokféle program, szakkör közül választhatnak: sport, foto, színjátszó, borászati, informatikai, kézműves, tűzzománc, rajz, honismereti stb.
A kollégiumi nevelésben egyaránt hangsúlyos szerepet kap a fiatalok testi, lelki, szociális fejlődésének segítése, valamint a családból hozott értékek megőrzése és fejlesztése.
 
Étkezés:
Reggeli: 259 Ft
Ebéd:378 Ft
Vacsora: 378 Ft
Nincs kötelező étkezés, azt rendel, amit akar
 
 
Felhívjuk a figyelmeteket, hogy az Amerikai Football Akadémia fizetős iskola lesz, amelynek havi díját is december 15.-ig közöljük.
 
Bővebb információkhoz a www.americanfootballacademy.blog.hu oldalon juthattok.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gyere és legyél tagja te is egy Európában egyedi iskolának!

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás foci amerikai iskola felvételi akadémia football jelentkezés american zánka

A bejegyzés trackback címe:

https://americanfootballacademy.blog.hu/api/trackback/id/tr202505946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása